AKTUELNO

Jovana se požalila pevačici, ali ona nije mogla da je uteši.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora započele su svoju romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, međutim, prethodne noći je došlo do raskida između ove dve zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je zamerila Sanji jer je delila njihovu hranu sa cimerima iako nisu imale dovoljno, a svađa je iz minuta u minut postajala sve žešća. Njih dve od jutros ne razgovaraju i deluje kao da su njihovi odnosi potpuno zahladneli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora se, uz prvu jutarnju kaficu, požalila Zorici Marković na svoju partnerku, a pevačica nije imala reči utehe za Tomićevu.

Ti si se opustila, ja ću da ti kažem otvoreno. Izmanipulisana si, na žalost, to ti ja tvrdim. Jesi li je držala kao malo vode na dlanu? Jesi li joj bila kao sluga ovde - pitala je Zorica na šta je Jovana samo potvrdno klimala glavom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TO JE SAHRANA, NIJE DOČEK TITA: Luna komentarisala sahranu Kijinog oca, SLOBA OSTAO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Ona neće da pređe preko uvreda koje sam joj rekla "Je*em te u usta, klošarko". A ja njoj ne zameram što mi je lupila šamar. Njena ljubav nije dovoljno jaka kad ne može da mi pređe preko tih uvreda - rekla je Matora ogorčeno.

Markovićeva ju je uveravala da emocije sa Sanjine strane nikad nisu ni postojale već da je iskoristila Matorinu naklonost kako bi što duže ostala u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

To su samo izgovori. Sve vreme je foliranje. Ti joj priđeš da te zagrli, ona prevrće očima. Ali ti to ne vidiš, ali ja vidim. To je njoj prijalo ali to nije emocija kao što je kod tebe. Da nije bilo tebe, ona ne bi ostala ovde više od dva meseca. Ti sad tražiš hiljadu i jedno opravdanje za nju ali nećeš da priznaš sama sebi istinu - pokušavala je Zorica da otvori Jovani oči.

Ipak, Tomićeva je ostala pri svom stavu da plavuša nije glumila emocije prema njoj i da je ona kriva što ju je uvredila.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zorica Marković

'