AKTUELNO

Ovo pismo oduševilo je i gledaoce!

Svi zadrugari su zbog celokupnog dešavanja u Zadruzi bili pod velikim utiskom, naročito nakon smrtnog slučaja koji je zadesio Kristinu Kiju Kockar. Svi su bili saosećajni sa njenom situacijom, a dodatna tenzija nastavila se kad su se Sloba Radanović i Luna Đogani u tim trenucima i posvađali.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef imao je razumevanja za tugu i bol koju su ukućani osećali posle svega, pa je odlučio da ih iznenadi još jednim velikim spektaklom koji oni nimalo nisu očekivali.

Dragi zadrugari, nadamo se da ćete se svi obradovati zadatku i da će se svako od vas potruditi da bude što bolji i da sve od sebe. Evo o čemu se radi. Veliki šef je odlučio da organizuje Zadrugoviziju 3, kao štansu da možete pokazati svoju kreativnost i predanost. Ovog puta ćete se takmičiti po troje. Dobro razmislite sa kim ćete pevati odnosno nastupati. Imajte na umu da je to veoma važno takmičenje i zato ćemo biti veoma strogi ukoliko neko odbije. Spisak pesama se nalazi u sandučetu, pa ćete se odmah dogovoriti ko će biti sa kim. Zadrugovizija će se emitovati u ponedeljak - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Reakcija svih zadrugara bila je pozitivno iznenađujuća, a svi su odmah započeli dogovore oko toga ko će sa kim učestvovati. Pojedini su, naravno, razmišljali da odustanu od ove igre iako je Veliki šef naglasio da će se to strogo kažnjavati.

Detaljno o svemu možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'