AKTUELNO

Zorica mu se zahvalila.

Do manjih varnica došlo je sinoć u toku Igre istine, između Zorice Marković i Mikija Đuričića, kada mu je ona postavila pitanje. Nešto kasnije, Lepi Mića želeo je od Mikija da čuje šta misli o Zorici, kao i da li smatra da su ona i Duško Radonjić i dalje u vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica privatno nema veze sa ovom Zoricom. Ona se igra rijalitija. Svaka joj čast! Ja to ne mogu tako. Privatno je žena laf. Smatram da Duško i ona nisu u vezi. Verovatno su prijatelji i drugovi. Kao ajde svi se igraju i zezaju, pa se i oni igraju. Ne sviđa mi se način igre na koji Zorica igra, ali to je ona odlučila - pričao je Miki.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miki je u nastavku ponovio kako smatra da Duško i Zorica nemaju emotivnu vezu, da je to zaključio na osnovu svog iskustva. Zorica je Mikija pažljivo slušala i nije ga prekidala, a kada je Đuričić završio svoje izlaganje, Markovićeva je imala kratak komentar.

Hvala Miki, volim i ja vas! - bila je ironična Zorica Marković.

Foto: RTV Pink

Znam! Svi pričaju da kradeš po sobi. Mislim da nisi u vezi. Šta ja da radim? To ja mislim! Možda ljudi žive napolju zajedno, otkud znam - nastavio je Miki.

U donjem video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Duško Radonjić

#Miroslav Miki Đuričić

#Zorica Marković

'