AKTUELNO

Prava drama za porodicu Radonjić.

Danas se u Zadruzi dogodila prava drama a glavna akterka bila je Andrijana Radonjić. Njoj nije bilo dobro nakon što ju je otac, Duško Radonjić, iskritikovao zbog veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: RTV Pink

Andrijana je i prekinula svoju romansu sa reperom upravo na inicijativu svog oca, ali Duško nije želeo da njegova ćerka ima bilo kakav kontakt sa Đerićem. Zbog toga se danas svađao sa njom, a pale su i jako teške reči, kletve i zaklinjanja.

Nakon svega, Pinkovoj zvezdi nije bilo dobro pa je zatražila lekarsku pomoć. Veliki šef je, kao i svakog puta, reagovao pa je mlada pevačica odmah otišla kod lekara.

Foto: TvPink Printscreen

Posle nekog vremena, ona se vratila u Zadrugu a na vratima je dočekao Duško vidno uznemiren.

Je l' si dobro? Hoćeš da jedeš nešto? Kako si - obasipao ju je Duško pitanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana mu je odgovorila da joj ništa ne treba i da se sada oseća mnogo bolje. Radonjić je neprestano grlio i ljubio svoju mezimicu a za to vreme Nemanja je u ekonomskom delu dvorišta razgovarao sa svojom bivšom devojkom Minom Vrbaški.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAKLELI SE DA ĆE IGRATI POŠTENO U KVIZU KO JE NA VRHU: Luna, Sloba i Miki izašli iz ZADRUGE i ovog četvrtka će pokazati humanost!

U jednom trenutku Đekson i Mina uspeli su da nađu zajednički jezik što se tiče pomirenja, makar kao prijatelji pa je Vrbaški skočila sa stolice i zagrlila repera. Ona ga je ljubila po licu oduševljeno dok je on nemo stajao i posmatrao.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'