AKTUELNO

Potpuno su spremni za prvomajski uranak.

Prvi maj je praznik rada i svima je vrlo dobro poznato da se on proslavlja kampovanjem, odnosno izletom u prirodi. Isto će ga, ovog Prvog maja proslaviti i zadrugari.

Prethodne noći su oni od Velikog šefa dobili zadatak da se u najkraćem mogućem roku spakuju i napuste Belu kuću. Nakon što ovo uradili, usledile su nove instrukcije.

Foto: TvPink Printscreen

Tanja Jovićević je kao ovonedeljni vođa izvukla parove od po dvoje zadrugara koji će tokom noći deliti jedan šator.

Dragi zadrugari, sva vrata u vašem malom domu su zaključana, sve prostorije su zatvorene. Vođa će izvlačiti papiriće i na taj način odabrati parove. Miljana će jedina biti neparna a za to postoji poseban razlog koji ćete saznati kasnije - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Drvo mudrosti pozvalo zadrugare u Rajski vrt kako bi im saopštilo sve detalje zadatka.

Za početak, dobro došli u kamp Zadruga. Miljana ti si jedan od zadrugara ali imamo obzira na tvoje stanje. Ti jedina možeš spavati u izolaciji i to je jedina prostorija koja je ostala otključana. Ostali zadrugari, u parovima kojima ste izvučeni, spavaće u šatorima. Niko od vas ne sme ići kod Miljane u izolaciju niti u bilo koju drugu prostoriju, parovi se ne smeju menjati. U izloge ne smete ulaziti. Ni jedan šator ne smete pomerati, tu gde su postavljeni moraju i ostati a šatore ćete izabrati sami. Vreme je da kampovanje počne - poručilo je Drvo mudrosti ukućanima okupljenim u Rajskom vrtu.

Foto: TvPink Printscreen

Učesnici su u histeriji izleteli iz rajskog vrta pokušavajući da zauzmu šator koji je, prema njihovom mišljenju, na najboljoj lokaciji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: HISTERIJA U BELOJ KUĆI, VELIKI ŠEF PORUČIO ZADRUGARIMA: Obucite se toplo, pokupite novac i IZAĐITE NAPOLJE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'