AKTUELNO

Dugo se nisu svađale!

Jovana Tomić Matora nije bila zadovoljna izjavom koju je čula od svoje izabranice Sanje Stanković, zbog čega je nastala nova svađa između njih dve. Naime, Sanja je izjavila kako će po izlasku iz "Zadruge" ići na putovanje, ali ne sa Matorom.

Foto: RTV Pink

Stankovićeva je u razgovoru sa Anom Korać rekla da planira prvo da se vidi sa svojom majkom i da sa njom otputuje na kraći odmor. Ovo se nije svidelo Jovani, jer je Matora očekivala da će Sanja sa njom provoditi sve vreme zajedno nakon što izađu iz "Zadruge".

Ja ti kažem da sam ja prvo htela da idemo u Diznilend - vikala je Matora.

Foto: RTV Pink

Koje putovanje? Ti si debil! Skini mi se sa kičme! Ti praviš svađu, ne ja! Zato što nisam naglasila sa ću ići sa Jovanom tu i tu, tvoje d*pe sada nije zadovoljno! Šta je problem? Rekla sam da ću da putujem! Bože me sačuvaj! U ovakvom trenutku bih je zadavila - govorila je Sanja.

Foto: RTV Pink

Ej, prestani da me vređaš! Non-stop mi govoriš da sam retard, da sam debil! Šta se ti duriš? Hoćeš da prestaneš da se umišljaš! Ja se ponašam, kako se ti ponašaš - burno je reagovala Matora.

Nakon svađe, Jovana Tomić Matora osamila se na pločniku Bele kuće, gde je sedela i ćutala, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

Foto:

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'