AKTUELNO

Ne podržava to što je njegova ćerka bila sa Đeksonom?

Tokom današnjeg dana Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson raskinuli su svoju ljubavnu romansu posle mesec dana. Ono što je donekle uticalo na takvu njenu odluku jeste sugestija njenog oca Duška Radonjića koji tvrdi da je čuo da se Đerić ne ophodi prema njoj kako ona zaslužuje.

Foto: Printscreen Youtube

Voditeljka Rada Radenović je upitala Duška da prokomentariše ko je bolja partnerka Nemanji, da li njegova bivša devojka Mina Vrbaški ili Pinkova zvezda, a Andrijanin otac je svojim odgovorom ostavio u čudu sve.

Kada sam rekao da ne utičem na izbor svoje dece, ja nisam rekao da znam ko je dobar za moje dete ili nije, samo to mišljenje nikada ne iznosim. Da li je on jedinstven za moje dete to je drugo pitanje. Kada sam došao, ja sam njega ishvalio, on je jedinstven. Kada bih mogao da biram, Đeksona ne bih birao ni kao momka ni kao muža svoje ćerke. To sam joj i pre rekao i ona zna da on nije po tatinom kalupu. Ja nisam beba, prošao sam dosta u životu. U tri reči koje sam ja pročitao, ja sam shvatio da tu ima neiskrenog odnosa prema nekom koga sam ja stvorio. To je za mene tačka. On se meni izvinio, ja sam prihvatio izvinjenje, ali za mene je to tačka, jedva čekam da vidim taj snimak kada je rekao "lepa i ružna", a ne lepa i glupa. To je detalj koji nije on želeo da prizna. Tvoja muka je sa kim ćeš da živiš. Ja sam siguran da čovek koji vređa moje dete ili žena koja vređa mog sina sigurno neće ući u moju kuću - rekao je bez dlake na jeziku Duško.

Foto: TV Pink Printscreen

Đekson je rekao da poštuje odluku oca njegove bivše devojke, ali uporno tvrdi da ne postoji trenutak kada je on omalovažavao Andrijanu.

Pročitajte još: NIJE MOGAO NI DA JE POGLEDA! Sloba se ponašao KAO DA LUNA NE POSTOJI, pa otišao od nje! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'