AKTUELNO

Maca ne može da podnese Džehverovićkine pridike.

Nedelja popodne je u rijalitiju "Zadruga" je rezervisana za pitanja roditelja i najbližih prijatelja stanara Bele kuće. Prvo pitanje je menadžerka Teodore Džehverović, Sandra uputila Maci Diskreciji.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Macin odnos sa Teodorinom majkom Gordanom Džehverović veoma zategnut od njenog ulaska, Sandra je prvo pitanje uputila Diskreciji "Zašto nisi mogla da daš Goci šansu kada je ušla s obzirom na to da ti je prišla kao majka, s obzirom da si imala lažne optužbe za Teodoru"

Ona čim je ušla u Zadrugu, krenula je da priča o usvajanju. Ja nisam dete za usvajanje. To je mene jako povredilo. Krenula je da se šlihta, meni se nije dopalo. Juče je krenula da mi cepa stvari, tako da to ne može da bude dobra osoba za mene. Ona je pokazala da je ista kao svoja ćerka - odgovorila je Maca.

Foto: Printscreen Youtube

Goca je rekla da bi ona želela da prevaspita Diskreciju i da je to i moguće samo kada bi se u nju uložilo mnogo razgovora.

Ona ima ko će da je poljubi i zagrli pred spavanje, a ti to ne možeš. Maca bi bila prevaspitana kada bi se u nju uložilo mnogo razgovora. Prvo mora da stekne poverenje u ljude. Susrela se sa lošim ljudima i ološima. Treba da se povrati svojoj majci, to je neko ko te doneo na svet. Mislim da bi trebala da krene u kontakt sa svojom majkom - posavetovala je Gordana Diskreciju.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: URLALA NA NJEGA I BACALA MU STVARI: Marija Ana i Filip ponovo ušli u žestoku svađu, a evo i zbog čega! (VIDEO)

D. B.

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'