AKTUELNO

Ukućani komentarisali Kijino priznanje da voli Slobu.

Tokom današnjeg dana Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim ih je obavestio da moraju rešiti međuljudske odnose radi funkcionisanje svih zadrugara. Lepi Mića je smatrao da je jedan od glavnih tema za razgovor ono što se desilo prethodne noći kada je Kristina Kockar izjavila da još voli Slobu Radanovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako većina zadrugara nije želela da komentariše odnos ljubavnog trougla, Zorica Marković se nije ustručavala da ponovi svoje mišljenje.

Ja sam napolju kao i ovde rekla da ne podržavam prevaru nikakve vrste, a kamoli ovo. Ko šta sad tu radi? Ja nisam na strani prevare, nisam na strani Kijinoj, nikako. To se zove prevara, a ne Kristina, koju je uradio neki čovek, ne mogu da ga zovem Žika, kad se zove Slobodan. Svo troje foliraju, svo troje su sebični. Hoće interes, da li finansijski ili emotivni - pričala je Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Kija je prethodnih dana doživela nervni slom zbog reči koje joj je njen suprug uputio da ona nije povređena koliko se to predstavlja, dok je Luna Đogani proživljavala istu tugu zbog toga što nije mogla da je gleda u takvom stanju.

Pročitajte još: URLALI PO CELOJ KUĆI! Filip i Marija Ana BESNELI jedno na drugo, a za sve je KRIVA ONA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'