AKTUELNO

Njihovo prijateljstvo je postalo jače usled problema koje su ih zadesili.

Luna Đogani i Jovana Tomić Matora su tokom boravka Beloj kući istakle da su se poznavale i van rijalitija "Zadruga" i one su na samom početku učešća bile jedna drugoj najveća podrška, sve do momenta dok se blogerka nije zaljubila u Slobu Radanovića, sa kojim je od tada provodila najveći deo vremena.

Foto: Printscreen Youtube

Matora se takođe okrenula svojoj simpatiji Sanji Stanković, tako da su se obema putevi razišli. Iako su odnosi između njih dve zahladneli, čini se da su ih ljubavni problemi ponovo zbližili, pa su jedna drugoj bile najveća podrška.

Blogerka je javno pred svim ukućanima Tomićka priznala koliko joj znači.

Jovana je po ko zna koji put pokazala da mi je pravi drugi i velika podrška. Koliko god da se mi ovde svađale i nekad nerazgovarale. Ona meni mnogo znači. Veruj mi Jovana da je tako. Jela sam neku sardinu i dodatni stres koji se ovde dešava, mnogo mi se povraćalo... Jovana i ja smo ležale na krevetu i ja sam pitala Jovanu da li je gadljiva. Ako ne možeš da idem ja sama. Odemo nas dve do škode i ja krenem da povraćam i ona pored mene krene da povraća - prepričavala je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZAJAHALA GA PRED SVIMA: Andrijana i Đekson prešli sve GRANICE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Foto:

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'