AKTUELNO

Dotakli se i Andrije!

Slobodan Radanović i Kristina Kockar danas su vodili dug i temeljan razgovor o svom braku i prevari koju je pevač načinio pred kamerama sa blogerkom Lunom Đogani. S obzirom na to da su ga zabolele činjenice koje mu je Kija rekla, Slobodan je odlučio da prekine razgovor sa svojom još zakonitom suprugom.

Foto: RTV Pink

Pevač je pokušao da prebaci svojoj ženi novog dečka, sa kojim je započela romansu nakon što je on nju prevario, a onda se iznervirao, uvredio svoju devojku Lunu Đogani i pokazao srednji prst u kameru. Radanović je zatim izašao iz paba uz izgovor da mora da obavi veliku nuždu u toaletu i da ne može više da izdrži.

Foto: RTV Pink

Volim te, ljubavi moja jedina, to je bila poslednja poruka od tebe meni. To je sve bilo neiskreno? Da li misliš da sam ja tebe varala? - govorila je Kija.
Ne znam! Ja mislim da ti nisi izgubila moj telefon. Možeš da se kuneš koliko želiš, ti si osoba koja ne gubi takve stvari lako. Ne znam šta si uradila, ali ga nisi izgubila! Ja moram u WC! - rekao je Radanović.

Foto: RTV Pink

Nismo završili ovaj razgovor i nećemo ga završiti, ja još nisam saznala neke stvari koje sam htela. Kakve veze ima da li sam ja našla nekoga kada si ti uradio to što su uradio? Ja njega nisam našla u Budvi, nego u Beogradu, meni je bilo loše! On je neko koga znam 6 godina i ko je bio tu za mene - rekla je Kija.

Slobodan je zatim rekao da je njemu drago što je Kristina našla dečka sa kojim je srećna, počeo je onda da govori kako više ne razgovara sa suprugom zbog potreba koje mora da obavi u WC-u.

Foto: RTV Pink

Pa što bežiš! Sedi pričaj sa mnom! - obratila se Kija Slobi.
Nemoj sada da pominjem imena ko je tebe pozdravio! - rekao je Radanović.

Foto: RTV Pink

E to želim da čujem! I ona mi je rekla to! Ja to hoću da čujem! - zahtevala je Kija da čuje.

Foto: RTV Pink

Sloba je nakon ovih reči svoje supruge imao veoma burnu reakciju, a usledila je i gomila psovki. Kako je to izgledao, kao i ceo razgovor Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'