AKTUELNO

Ne može da proguta blogerkin razgovor sa Kijom.

Nakon što su Luna Đogani i Kristina Kija Kockar prethodne noći vodile iskren razgovor na temu Kijinog muža a Luninog dečka Slobodana Radanovića, danas pokušavaju da slegnu utiske.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je zamerio blogerki što je pričala sa Kijom jer smatra da to škodi njihovom odnosu.

Mnogo naivna ispadaš. Ja ti nikada nisam dao povoda da sumnjaš u mene - rekao je Radanović.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ali ja sumnjam. Meni je žena mog dečka priznala da te još uvek voli. Mnogo sam zbunjena, meni više ništa nije jasno - objasnila je Luna.

Ovo je pevača potpuno izbacila iz koloseka te je počeo da besni i veoma drčno odgovara svojoj devojci.

Ti si od sinoć druga osoba. To nema nikakve veze sa mnom. Družite se vi sad, neka ti bude najbolja drugarica. Puni ti glavu sad pored mene. Odličan je momenat dočekala kad će to da ti kaže. Može ona da sumnja u svoje emocije u moje ne možeš. Hajde zagrli je, da se isplače na tvom ramenu, kako mi je sve to jadno i patetično. Toliko ljudi ima ovde, ona baš tebi našla da se poveri. Moja Luna, kako si ti naivna. U svoja osećanja ti sumnjaj ne u moja, ja tebi nisam dao povod za bilo kakvu sumnju. Tebe je mnogo lako izmanipulisati. Večeras opet idi na jednu seansu. Tri sata razgovora sa njom dovedu u pitanje osam meseci sa mnom - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Nadežda ovim potezom IZNENADILA zadrugare! (VIDEO)

Ja sumnjam u vaša osećanja. Isto kao što si njoj govorio da je voliš najviše na svetu pa došao i uradio ovo - pokušala je Luna da objasni svoje stanje.

Radanović nije mogao da sluša ove reči te je na sve načine pokušao da ubedi svoju devojku da nema nikakva osećanja prema Kockarevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Mi nemamo više o čemu da pričamo. Ti sumnjaš u mene, poklonićeš im ono što žele da vide. Zbog toga sam ja sje*ban danas ceo dan. Zbog toga što je jedina osoba za koju sam mislio da je uz mene, izmanipulisana. Makar ceo život bio sam neću se pomiriti sa njom - rekao je pevač.

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'