AKTUELNO

Preplavile je emocije.

Kristina Kija Kockar ušla je u Zadrugu kao prevarena supruga Slobodana Radanovića koji je ostavio zbog Lune Đogani. Kija i Luna su prethodne noći vodile veoma iskren razgovor o celoj njihovoj situaciji, a danas je Kockareva još pod utiskom.

Ona je došla u Rajski vrt kako bi popričala sa Drvetom mudrosti o tome kako se trenutno oseća.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Da li možeš da mi ispuniš jednu muzičku želju? Imam tajnu za tebe. Ja sam uzela prošle nedelje 500 dinara Mariji Ani, nije imala više, tražila sam onih 6.000 što je sakrila ali nisam našla. Uzela sam joj 500 dinara, keks i vlažne maramice. A i ona je meni uzela ceo budžet pre nekoliko nedelja. Tužna sam, teško mi je. Sinoć sam pričala sa Lunom i ona mi je rekla neke tajne za Slobodana koje ja nisam znala. Nisam spavala celu noć. On misli da ja glumim, kada je rekao ono da nisam tužna kao što sam predstavljena, on to stvarno misli - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Tebi je lakše bilo kada si mislila da on glumi i da želi zaista da te povredi nego kada si saznala da on to zaista i misli - pitalo je Drvo mudrosti.

Kockareva se rasplakala jer ju je strašno pogodilo ono što je saznala od nove devojke svog muža.

Da, ja znam koliko je meni zaista teško. On neće da razgovara sa mnom, ali zna da ja razumem kako stvari funkcionišu, ali me nikad nije video u nekoj teškoj situaciji. Meni se nikad nije desilo ništa ružno, on nije shvatio kako ja reagujem na to. Naravno da bih dala život za njega, on je moj muž. Mislila sam da će to biti za ceo život i naravno da mi je stalo do njega, još uvek. Ne mogu da verujem da tako nešto misli. Neću uzeti slike sa venčanja od njega, ja imam slike, vratiću mu i burmu pa neka radi sa tim šta god želi. Muškarci su stvarno skotovi - rekla je Kockareva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Drvo je želelo da sazna da li Kija za krah svog braka i sve što joj se dešava krivi Đoganijevu ili Slobinu mamu Draginju koja mu je dala vetar u leđa da je ostavi i započne vezu sa blogerkom.

Ja Lunu ne krivim ni u jednom trenutku, milion drugih ljudi krivim a ne nju. Bilo je pre nje devojaka. On je sam birao, ali ona je ubrzala proces. Posle razgovora sa Lunom, neke stvari su mi jasnije. Da njegova mama nije ušla, on to ne bi uradio. Da nije čuo da se razvodimo, on ne bi nikad nastavio to, ja sam uverena da je on mene voleo. Volela bih da se ovo sve nije desilo. Zna on koliko smo se voleli - rekla je Kristina kroz suze.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAMALO DA SE POTUKU: Miljana i Sanja imale ŽESTOKU SVAĐU, razdvajalo ih obezbeđenje! (VIDEO)

Kija se mnogo razmišljala kada je Drvo želelo da čuje da li bi oprostila Radanoviću i pomirila se sa njim.

Ne znam, mislim da ne bih. On neće ni da priča sa mnom zato što su kamere tu. Misli da ja glumim sve i da hoću samo da ga navučem da kaže nešto. Sam je rekao da misli da sam ja jedva čekala da se otkačim od njega. On misli da je meni sve ovo gluma i da radim iz nekih drugih razloga - govorila je uplakana Kija.

Kako je izgledao Kristinin razgovor u Rajskom vrtu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'