AKTUELNO

Takmičarka je sijala od radosti kad ga je ugledala!

Najemotivniji momenat koji je nastao u toku večeri jeste trenutak kada je Zorana Stefanov zvanično i zauvek napustila Zadrugu, a nije ni sanjala da je baš njen brat došao u studio kako bi je maksimalno podržao.

Ukućanka je svojom harizmom i ratobornošću osvojila srca mnogih, a voditeljka Dušica Jakovljević je u razgovoru sa njom saznala nešto i te kako zanimljivo o pojedinim zadrugarima. Ono što je zanimalo sve prisutne jeste njeno mišljenje o Andrijani Radonjić i Nemanji Đeriću Đeksonu, a njen odgovor bio je iskren i konkretan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne znam kako ste vi to ispratili, ja sam neko ko je fizički bio prisutan. Znam da osetim njenu energiju, ona se nimalo nije promenila. Ona nije provodila mnogo vremena sa njim, pa nisu mogli da se upoznaju dobro. Ne mislim da se transformisala, to su mi dve omiljene osobe. Dok sam slušala sve ono za stolom, uvek sam govorila da ne treba da idealizujemo ljude. Svi su komentarisali da je ona mnogo fina devojka, ne zna da se poljubi, da ima dečka i tako dalje i oni su stvorili takvu sliku o njoj. Ona je malo bila uštogljena, jer je tu gde jeste. Mislim da je Andrijana skrivala da je zaljubljena u Đeksona i to je dugo krila. Ja sam posle skapirala zašto su se svađali non stop - ispričala je Zorana odmah nakon izlaska iz Zadruge.

Iako su svi bili svesni da je Zorana imala odličnu komunikaciju sa Andrijanom, ni sa Minom Vrbaški nije bila u lošim odnosima, a voditeljka je u ime svih gledalaca upitala ukućanku šta misli o ovom trouglu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pored Andrijane, on ne primećuje drugu devojku. Jeste tu bilo svačega između Mine i Đeksona, ne mogu da kažem da nije bilo emocija. Bora i ja smo odradile intervju kad je Miljana bila gradonačelnik. Ja sam pokušala da ispitam Minu šta oseća, a ona je rekla da bi pokušala da obnovi odnos sa njim, ali samo u prijateljskom smislu, jer je glupo da se susreću i da se mimoilaze u kući. Oni su počeli da komuniciraju poslednje vreme. Ona je nezrela devojčica, ne zna ni gde je, ni šta je. U ovoj kući, verujte mi, nemate pojma ni šta radite i neverovatno je objasniti ljudima, nemoguće je! Mislim da Mina želi da se igra, ali da nije sposobna za to. Rekla je da oseća nešto prema Đeksonu, a onda kad je shvatila rekla je da se neće upuštati u to - rekla je Andrijana za kraj ovog razgovora u studiju.

Pored toga, glavna tema u Zadruzi bio je i njen odnos sa Filipom Đukićem, a ona je iskoristila priliku da pred svima otvoreno kaže da ne krije da se u njega zaljubila, ali je na veoma interesantan način i objasnila kako se to dogodilo.

Bila je priča po Zadruzi da sam dobra samo sredom, jer tada Filip popije pa dođe kod mene. Filip je tad baš bio trezan, zatim je on meni prišao na sred kuhinje i poljubio me. On je dečko koji ne voli da provodi vreme preko dana sa devojkama, tako sam čula. Ja sam odvela na tu vodenicu da tako bude, jer posle žurke svi smo videli kako je on mene poljubio. Posle tog videa sam shvatila da to nisam ja i da to meni ne treba. I onda svaki put kad dođe sreda ja malo popijem, pa mi se opet ljubi. Razmišljam, šta se sa mnom dešava? I sve je tako išlo u krug. Onda se dešava da je to postalo intenzivno, onda sam došla u situaciju da ja ne mogu da objasnim da se to ne dešava sredom. Nije me sramota, jer ja znam šta sam radila sa njim i kada i kako

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razgovor sa ovom tamkmičarkom je dugo potrajao, a šta je još ispričala o Lepom Mići, Sanji Stanković, Saški Karan i ostalim ukućanima pa je zbog toga veliki utisak ostavila na publiku, saznajte u video - klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.Ristić

#Zorana Stefanov

'