AKTUELNO

Sanja ne može da joj oprosti zbog nekih stvari.

U toku večeri, voditelj Ognjen Amidžić imao je priliku da razgovara sa mnogim ukućanima, a ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste odnos između Sanje Stanković i Andrijane Radonjić. Njih dve su imale sestrinski odnos na početku rijalitija, a danas ignorišu jedna drugu, a čak su imale i žestoku raspravu.

Budući da je neophodno da se pred očima javnosti razreši svaka nedoumica, tako je Ognjen i upitao Sanju kako ona iz svog ugla gleda na sve što se u proteklih nekoliko dana sa njima dogodilo.

Foto: TvPink Printscreen

Što se mene tiče, nije bilo mojih neslaganja. Njoj nije prijala moja i Jovanina energija, ja sam čista i meni je mirna savest. Po meni, to je počelo da se dešava onog trenutka kad je stigao srpski telegraf, kad je Milan čitao ispovesti. I tu je pisalo da sam ja priznala da sam zaljubljena u Jovanu, a za to niko nije znao pa ni ona. Ona se naljutila na mene, a ja ni sebi nisam mogla da priznam. Ja sam njoj obrazložila zašto joj nisam rekla, međutim ja sam otišla u hotel sa Jovanom, nismo se preterano družile i onda se ona povukla, počela je sa Đeksonom da se druži. Mene je počela da me izbegava. Ne znam da li je to zbog toga što je nju to pogodilo, ali mislim da postoji nešto više od toga. Neću da grešim dušu, ali ako si sa nekim sedam meseci delio sve, a zbog ovoga da mi okreneš leđa, ne znam...meni je bila potrebna podrška prijatelja, pogotovo jer znam da ljudi sve osuđuju... baš sam bila u depresiji par dana, nije mi svejedno. Znam da je bila neka priča da je ona Saški rekla da ne želi da je povezuju sa nama - ispričala je Sanja svoju verziju priče o svađi sa Andrijanom.

Takmičarka je bila iskrena dok je pričala o njoj, a onda je priznala šta je ono što ju je najviše od svega povredilo kada je u pitanju njen odnos sa Andrijanom.

Foto: RTV Pink

Bilo mi je lako loše, ja sam se sa svima posvađala, ali nikome nisam pokazala srednji prst. Ja to od nje nisam očekivala, ma koliko god da smo bile u svađi. Posle svega ovoga mislim da se folirala. Ja nju ne osuđujem, ništa loše nije uradila, ali se i te kako promenila i to ne samo prema meni nego i prema svima skoro. Naš odnos se nije promenio zbog Đeksona, ja sam rekla da je on najveći ološ, ali sam je ipak podržala. Okrenula mi je leđa kad mi je bila najpotrebnija, tako da posle Zadruge, definitivno ništa... - rekla je Sanja.

Sanja je imala otvoren razgovor sa voditeljem, a šta je još ispričala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Sanja Stanković

'