AKTUELNO

Ukućanima sve manje prija subota!

Zadrugari su i ovog jutra imali specijalno buđenje koje je većinu podiglo na noge uz i te kako pozitivnu atmosferu, što je onako kako su oni i navikli - uz najbolje hitove koje je samo za njih izabrao Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se bliži noć kada će neko od njih napustiti sobu u Beloj kući i preseliti se u izolaciju, tako je i tenzija među ukućanima sve veća.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok pojedine ne mogu ni ritmovi muzike da probude, neki su ipak među prvima ustali spremajući se za početak novog dana koji sa sobom nosi i nove izazove i zadatke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da su svi takmičari u iščekivanju momenta kada će se konačno saznati koga je to publika izglasala za napuštanje rijalitija, bolniji trenutak je kada se, ipak, oni međusobno izjašnjavaju o tome kome bi već u toku sutrašnjeg dana voleli da vide leđa i čije im prisustvo više nimalo ne prija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari nisu svesni šta ih večeras očekuje, a kako biste i vi saznali kome od takmičara će se situacija promeniti za jednu noć i kakve će biti reakcije ostalih ostanite uz televiziju Pink i najgledaniji rijaliti u regionu i šire - Zadrugu.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'