AKTUELNO

Da li se rađaju neke nove simpatije?

Veče pred "Igru istine" zadrugari su proveli u veoma mirnoj atmosferi pa su ćaskali na različite teme i o svim učesnicima.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Milan Milošević, Filip Đukić i Marko Miljković pričali su o svom boravku u rijalitiju i o tome da li žele da napuste Belu kuću ili da ostanu deo Zadruge do samog finala.

Meni bi bilo krivo kad bih ispao. Voleo bih da izguram do kraja. Bilo bi mi krivo da se dešava nešto u Zadruzi a da ja nisam tu - iskren je bio Miljković.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Novinar se odmah složio sa ovom konstatacijom, te je dodao da će se još mnogo interesantnih situacija dogoditi do kraja.

Ko zna ko će Nadeždu izje*ati do kraja ili Minu. Sad sa njom treba neko da uđe u priču, Minu treba neko da okine. Ona ne ume sama da funkcioniše, uzvrtela se. Sad već pati - zaključio je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Veliki šef PRUŽIO NOVU ŠANSU zadrugarima: ONI su to maksimalno iskoristili, pa su OVAKO NAGRAĐENI! (VIDEO)

Mina je sad zrela kao kruška - dodao je Marko kroz osmeh.

Da li se neke nove simpatije rađaju i šta će reći Tomislav Panić, dečko Mine Vrbaški koji je pre samo nekoliko dana napustio Belu kuću, ostaje nam da saznamo.

R. L.

#Marko Miljković

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'