AKTUELNO

Sve su uspeli da reše zajedničkim snagama.

S obzirom na to da zadrugari nisu mogli da reše sve zagonetke koje je Veliki šef stavio pred njih, oni su u jednom trenutku posustali, ali pošto je nekolicina zadrugarki bila i dalje uporna, on je odlučio da im pruži novu šansu kako bi osvojili vrednu nagradu.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, ovo je još jedan od zadataka koji niste uspeli. S ozbirom na to da su se pojedinci zaista potrudili, daćemo vam još jednu šansu. Pre svega, napominjemo vam da morate učestvovati svi, prosto ne možemo da verujemo da pojedninci dobijaju napade gladi, neodoljivu želju za kuvanjem, baš kada dobijete zadatak. Za kraj ovog pisma. Nagrada se još uvek nalazi u Zadruzi, a na vama je da je pronađete - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su bili ubeđeni da se nagrada nalazi u Rajskom vrtu, pa su se udružili i zajedničkim snagama se potrudili da istraju u traganju. Sloba Radanović se pokazao kao najbolji u ovom zadatku. On je pronašao tiganj u kavezu, a njegovi cimeri su ga podržali aplauzom.

Uspeli ste, čestitamo. Nadamo se da će vam nagrada olakšati život u Zadruzi - pročitao je pismo Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: DIGLA SVE NA NOGE U RANU ZORU! ZORICA NASRNULA NA ŽUTOG, GAĐALA GA, pa mu u lice sasula niz uvreda: Zaveži, je*em li ti genetiku! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'