AKTUELNO

Skinula se!

Nadežda Biljić i Miki Đuričić sve su šokirali nakon intimne akcije koja se odigrala pre nekoliko dana. Za istu je nedavno saznao i Bane Čolak, koji se jako razočarao u devojku koju je želeo da osvoji i u svog velikog prijatelja. Ovim zadrugarima su se svidele ove akcije, zbog čega su ih nekoliko puta ponovili. Poslednji zanos imali su pred zoru, a tada je Nadežda uzdisala, kao nikad do sada.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MIKI I NADEŽDA U NOVOJ VRELOJ AKCIJI: Zadrugari ponovo imali ŽESTOK S*KS, odjekivali uzdasi pevačice! (VIDEO 18+)

Foto: RTV Pink

Nakon najnovije intimne akcije, Nadežda je veoma raspoložena, a to se najbolje može videti i zaključiti posle jutrošnjih dešavanja. Naime, dok je svirala muzika za buđenje, ova ukućanka bila je izrazito vesela.

Nadežda je sve vreme pevala i igrala, a Biljićeva se toliko oslobodila pred kamerama pa se njišući kukovima presvlačila i u tom prilikom pokazala čime raspolaže, s obzirom na to da je bez ustezanja pokazala svoje grudi.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, brat Mikija Đuričića Nenad i majka Nadežde Biljić Slavica, nedavno su dali izjavu za naš portal. Majka pevačice rekla nam je da je u prvi mah bila šokirana kada je videla šta je radila njena ćerka, ali da Nadeždi ništa ne zamera, kao i da pevačica ima punu podršku svoje porodice. Sa druge strane, lepe reči o Biljićevoj ima i Mikijev brat.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

On je muško, nema devojku, čovek je slobodan, desi se, sedam meseci je tamo, emocije su pojačane. Ja Nadeždu mnogo gotivim. Deluje mi da je devojka boem. Da bi dala za svakoga život, tako mi izgleda. Ima našu podršku. Miki kako odluči, mi smo svi za - rekao je nedavno Neša Đuričić za Pink.rs.

Kako je izgledalo Nadeždino presvlačenje pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'