AKTUELNO

Učesnici oduševljeni numerom.

Najveselija atmosfera do sada bila je danas u popularnoj emisiji "Radio Amnezija". Svi ljubitelji Zadruge već su navikli da sredom popodne uživaju uz voditelje Milana Miloševića, Boru Santanu i Baneta Čolaka a današnja emisija je bija je bila na zavidnom nivou.

Foto: TvPink Printscreen

Njih trojica su napisali pesmu "Ja sam vlasnik Škode Fabije". Muziku su pozajmili iz pesme Vesne Zmijanac "Idem preko zemlje Srbije" a tekst su uskladili sa dešavanjima iz najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruga.

Reči pesme pevale su Zorana Stefanov, Sara Reljić i Andrijana Radonjić koje su bile gošće današnje emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Ko zna ko će škodu dobiti, na kome će se koplja slomiti. Sigurna sam da ću se uklopiti, među prvih pet ja dospeti. I da kažu da tuđa je, ja za škodu ću da poginem. Sebe ću lako da pogazim škodin gas ja da nagazim - glasila je prava strofa koju je pevala Sara.

Pinkove zvezde pevale su zajedno refren koji ih je naročito oraspoložio.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEVERNI TOMA! Bivši zadrugar: Mina još nije pokazala svoje pravo lice i mislim da je PRIPREMILA IGRU, a i NJIH DVOJE SU DVOLIČNI! (FOTO)

Ja sam vlasnik Škode fabije, ona stoji meni najbolje i sve sam spremna da učinim da sebi je priuštim - glasi refren ove pesme.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom video snimku.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'