AKTUELNO

Pozitivna atmosfera u Beloj kući je vladala veoma kratko.

Zadrugari su prethodne noći igrali pantomime. Ovaj zadatak Velikog šefa ujedinio je stanovnike luksuznog grada nadomak Beograda ali mir nije trajao dugo.

Nakon što su svi papirići sa filmovima potrošeni, stiglo je pismo u kome se navodi da su zadrugari uspešno završili zadatak i zbog toga im sledi nagrada.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari s obzirom na to da ste svi bili veoma uspešni u pokazivanju i pogađanju filmova, šaljemo svima slatkiše. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu koje je pročitala Mina Vrbaški kao ovonedeljni vođa.

Prava pometnja je nastala oko raspodele nagrade, s obzirom na to da su potrebe zadrugara za slatkišima prevazilazile količinu poslastica u korpi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TOMA POPRIČAO SA OBOJE: Nakon prvobitnog šoka, maneken prokomentarisao vezu svog brata i Minine mame! (VIDEO)

Prva je čokoladicu prigrabila Maca Diskrecija, koja je unela korpu u Belu kuću. Zadrugari su se vrlo brzo okupili oko nagrade i uzimali za sebe koliko su mogli, ne misleći na to da će neki njihovi cimeri možda ostati bez slatkiša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako za pojedince nije ostalo ništa, nastao je potpuni kolaps. Filip Đukić se najviše iznervirao jer je on bio jedan od onih učesnika koji su ostali "praznih ruku".

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'