AKTUELNO

Da li će uspeti da istraje u ovome?

Goradana Džehverović prethodne noći je dobila tajni zadatak od Drveta mudrosti. Ovo će mami Džehvi veoma teško pasti, a da li će uspeti da ispuni "obavezu", videćemo u naradnih nedelju dana koliko će ovaj zadatak i trajati.

Goca je prvo prokomentarisala aktuelna dešavanja u Beloj kući i sa Drvetom podelila svoje impresije.

Foto: TvPink Printscreen

U Zadruzi je haos, nema cigara, nema hrane. Najveći problem je što danas nisu otišli u kupovinu. Ja ne mogu da mirujem, ne mogu da podnesem prljavštinu. Sad su mi potrošili mleko a dve šerpe nisu oprali. Mlađi bi trebalo više da rade, ali neće, tu nema pomoći. Očekivali smo da će Mina biti vođa. Koliko će i kako da se snađe, videćemo. Nekad ih kritikujem i kažem da je čistije u mojoj štali nego ovde gde oni borave - rekla je mama Džehva.

Ona se osvrnula i na situaciju između njene ćerke Teodore i Anđela Rankovića. Podsetimo, Rankovićeva porodica ne želi pevačicu za snajku, što Džehverovićima veoma teško pada.

Foto: TV Pink Printscreen

Situacija između Anđela i Teodore je dobra. Sad su se stabilizovali, nema više te ljubomore, smirili su se. Odkad sam ja tu, nema svađa, vidim osmehe na njihovim licima, vole se, pa ćemo da vidimo kako će da bude kad izađemo. Moja porodica je uz Teodoru, a videćemo kako će biti sa Anđelove strane - bila je iskrena Goca.

Nakon ovog ugodnog ćaskanja, Drvo mudrosti je za Gocu spremilo poseban zadatak.

U narednih sedam dana ne smeš da radiš apsolutno ništa - glasio je Gocin zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

A u štalu da idem? Pa kako ću, ko će da muze krave? Jao, ne znam. Hajde makar samo da pomuzem krave - pokušala je Goca da se nagodi sa Drvetom.

Ipak, ova nagodba joj nije pošla za rukom, pa je Drvo ostalo istrajno u nameri da Goca ne sme ništa raditi tokom sledeće nedelje a čak ne sme ni ulaziti u štalu.

Probaću ali teško je da zaustavite mene da ne radim ništa. Biće čupavo. Ako mi bude nagrada da se čujem sa sinom, onda vredi potruditi se. On je jednostavno dete koje stavite na ranu i ona zaceli. Mnogo bih volela da se čujem sa njim - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE ŽELI NIKAKVU KOMUNIKACIJU SA NJOM! Bora zaključio: ONA IDE U LUDNICU! (VIDEO)

Drvo je dalo Goci nagradu i pre početka zadatka tako da se ona čula sa sinom Savom i suprugom Seadom Džehveroviće. Sada je red na nju, da svoj deo dogovora ispuni odnosno da ništa ne radi tokom narednih dana.

Kako je izgledao Gocin razgovor u Rajskom vrtu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'