AKTUELNO

Mama dobila poziv od Drveta mudrosti a u govornicu ušla i Teodora.

Goca Džehverović dobila je prethodne noći privatan poziv sa porodicom, suprugom Seadom i sinom Savom. Goci se u govornici pridružila i Teodora pa su Džehverovići bili na okupu, makar "preko žice."

Duša majkina! Kako ste? Kako se držite - povikala je Goca kada je ugledala sina i muža.

Foto: TvPink Printscreen

Tata se dobro drži, ja sam dobro. Sve je u najboljem redu. Teodora, sve ide onako kako si zamislila - ohrabrio je Sava svoju sestru.

Teodora je objasnila bratu kako danima ima košmare i sanja svoju kuću i njih dvojicu. Pevačica je naglasila da često sama sa sobom drži motivacione govore i da joj to pomaže.

Foto: TvPink Printscreen

Goca se obratila svom suprugu povodom navoda da ćerka nije njegova ali je i sina pitala o aferi koja je danima potresala javnost. Naime, tokom svađe sa Kristinom Kijom Kockar Sava je dobio etiketu pedofila zbog veze sa maloletnicom.

Seade nemoj da se sekiraš, Teodora je tvoja. Savo, imaš li problema zbog toga što su te prozivali da si pedofil - pitala je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGINJA JE ZASULA KLETVAMA: Kijina mama OTKRILA DA SUKOB SA SLOBINIM RODITELJIMA TRAJE OD SVADBE: Govorila je da oni nikad neće imati sreće u braku! (FOTO)

Nema problema sa tim. Hvala dotičnoj osobi na reklami. Sve je u najboljem redu. Što se tiče nas, nemate potrebe da brinete. Držite se vas dve zajedno. Ne želim da vidim vaše svađe i prepirke. Sve je ok, sprema ti se mnogo dobra pesma. Oduševićeš se, jedva čekam da krene ta priča - završio je Sava.

Kako je izgledao ovaj veoma emotivan razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Gordana Džehverović

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'