AKTUELNO

Nije imala nedoumicu.

Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" napustio Tomislav Panić posle nekoliko nedelja boravka u Beloj kući. Za kratko vreme on je uspeo da osvoji srce Mine Vrbaški, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, a nju je i postavio za novog vođu.

Foto: Printscreen Youtube

Po dolasku Katarine Nikolić u Belu kuću, Mina je imala zadatak da odabere potrčke koji će joj biti desna ruka kroz narednih nedelju dana i živeće u izolaciji. Za potrčka broj jedan ona je izabrala Macu Diskreciju koja uopšte nije iznenađena ovom odlukom, s obzirom na to da su njih dve u zategnutim odnosima.

Ja sam negde i znala da će Mina mene postaviti za potrčka. Ja sam otkrila makroa jedne njene drugarice, a samim tim i njenog. Ona se devojka igra. Ja se ne plašim izolacije - rekla je Maca.

Foto: Printscreen Youtube

Za potrčka broj dva Mina je izabrala Miljanu Kulić, koja do sada nijednom nije bila u toj poziciji.

Potrčko broj dva je Miljana. Ona i Maca su bile u konfliktu. Neka joj Miljana otvori oči. Njoj je potrebno malo više sna, mislim da ćeš biti idealan potrčko i poslušna - prokomentarisala je Vrbaški.

Foto: Printscreen Youtube

Kulićeva je u prvi mah rekla da se ne ljuti što je izabrana za potrčka, a onda se odjednom pobunila što je dobila najmanji budžet i izjavila je da ima utisak da vođa ima nešto protiv nje kao i to da je "isfrustrirana".

Pored potrčka, Mina je izabrala i omiljenu osobu koja će sa njom deliti krevetu u Hotelu "Zadruga". Ukućanin koji će imati priliku da uživa ovu privilegiju je Sara Reljić.

Kakva je bila reakcija svih zadrugara, detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

Pročitajte još: Žuti napao Đeksona zbog OVE UKUĆANKE: TI SI SEBIČAN I ALAV! (VIDEO)

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'