AKTUELNO

Novinar ispričao sve pojedinosti iz Bele kuće.

Prethodne noći, Milan Milošević vodio je razgovor sa Ognjenom Amidžićem i tom prilikom izneo sve detalje iz najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruga.

Novinar je na samom početku razgovora otkrio kakva je situacija između Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: TvPink Printscreen

Menjam mišljenja što se tiče njih dvoje. Prvo sam pomislio da je njegova taktika, pa njena. Ljubi se sa njim za stolom, spava sa njim, oblači se provokativno. To nije ona ista Andrijana. Plakala je milion puta zbog njega. On je rekao da sa njom nikad ne bi bio. Tata podržava njenu vezu, ne znam kako i zašto. Ovo je haos. Pritom je tata u nekoj vezi sa Zoricom. Ja iskreno ne mislim da su oni zajedno, oni su neki prijatelji. Oni tvrde da su u vezi. Uglavnom ne razdvajaju se. Ja mislim da je sve ovo taktika i da je ona prevagnula. Mislim da je Andrijana sa ovim pogazila sve ono što je ovih sedam meseci radila. Mislim da je ovo taktika sa Andrijanine strane. Međutim, on je samo mazi i pazi, možda tu nešto izraste - rekao je Milošević.

Nakon ovog iscrpnog izlaganja, Milan je progovorio i o aferi "Afrička šljiva". Naime, Miljana Kulić već danima daje Marku Miljkoviću preparat za potenciju a laže ga da su to ustvari vitamini i minerali koji će mu poboljšati rast kose i brade.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Anabela sigurna da Kija ima razloga za KAJANJE: DA SAM NA KRISTININOM MESTU I JA BIH ŽALILA ZA SLOBOM! (VIDEO)

Daje mu Afričku šljivu na svaka dva sata ali je zaključila da mu se i dalje ne diže. On je primetio bolove u predelu donjeg stomaka i zato je ljut. Baš se naljutio, ne razgovaraju - otkrio je novinar.

Milan se osvrnuo i na parove u Beloj kući pa je tako prokomentarisao vezu Anđela Rankovića i Teodore Džehverović ali i novonastali odnos između Mikija Đuričića i Tanje Jovićević.

Foto: TvPink Printscreen

Počele su nesuglasice između Anđela i Teodore. Svako uključenje spolja unese nemir u njihov odnos. Tanja je priznala Mikiju da je zaljubljena u njega i on je sada gleda drugim očima. Njih dvoje su nikad bliži - ispričao je novinar na klupici u dvorištu.

Kompletan Milanov razgovor sa Ognjenom, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'