AKTUELNO

Ni kazna nije mogla da ih razdvoji.

Zahvaljujući glasovima svih ukućana, doneta je odluka da Luna Đogani bude prva nominovana takmičarka koja će se boriti za dalji opstanak u Zadruzi, a trku zajedno sa njom vodiće Tomislav Panić koga je nominovala publika.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je prema pravilima produkcije predviđeno da isključivo nominovani budu ti koji će spavati u izolaciji, Sloba Radanović nije želeo da prihvati tu odluku, pa je odlučio da bez obzira na sve bude pored svoje miljenice.

S obzirom na to da je nepoštovanje produkcije i Velikog šefa strogo kažnjivo, stiglo im je pismo koje su skoro svi takmičari i očekivali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, kao što znate nominovani zadrugari smeju komunicirati jedino sa vođom. S obzirom na to da su Luna i Sloba zajedno spavali, odlučili smo da budu kažnjeni nedeljnim honorarom od 30 000 dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ovo je bila samo još jedna opomena Velikog šefa da bi nakon sedmomesečnog boravka u Beloj kući trebalo svi da poštuju pravila, jer su ona za svakog ista.

Foto: Printscreen Youtube

Zorica Marković nije htela da komentariše ovu situaciju, ali je zato uputila jedno izvinjenje ukućankama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja želim da se izvinim Matoroj i Sanji što sam testerisala sinoć, jako sam hrkala. Ono što su mi ispričale bilo je jako simpatično...

Kako su ostali ukućani reagovali zbog Lune i Slobe pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'