AKTUELNO

Agresija kao odbrambeni mehanizam.

Nadežda Biljić i Bane Čolak su tokom prethodne noći vodili ozbiljne razgovore. Naime, Užičanin je skrenuo pažnju svojoj cimerki da se previše agresivno ponaša prema njemu, iako on na želi da njih dvoje funkcionišu na najbolji mogući način.

Foto: Printscreen Youtube

Oni su se posvađali zbog toga što je Čolak rekao Nadeždi da skloni šolju sa kafom, pa joj očitao lekciju, zbog čega mu je ona zamerila.

Kao da imam dete i oca i majku u kući. Brate non stop. Ne mogu više da te slušam. 10 dana mi pričaš, ne mogu više od besa. Non stop ideš za mnom i cvokćeš mi - rekla je Nadežda.
Ti si debil. Ti si poremećeni slučaj. Ja ti kažem najlepšim rečima "Nadežda ostala mi šolja, a ti boli me ku*ac". Ti si poremećena devojka. Ti imaš ozbiljan problem u glavi. Idi leči se, ti si bolesna ribo! - vređao je Bane Biljićku.

Foto: Printscreen Youtube

Pale su teške uvrede, ali njihovoj raspravi nije bilo kraja. Igra istine je ponovo podstakla njihovu svađu, pa su rešili da se pogledaju još jednom oči u oči i razreše sve nerazmirice.

Ne treba na mene da se ljutiš kada ti ja kažem nešto pozitivno. Ja ti kažem neke stvari zbog tebe i ti mi kažeš "puši ku*ac, jedi go*na" - objašnjavao je Čolak Nadeždi.
Pošto kažeš da nikad ne bi mogao da budeš sa ovakvom devojkom, da li smatraš da je nešto moj odbrambeni mehanizam? Da li ti misliš da je to možda razlog da se ja bojim emocija - pravdala se ona.

Foto: Printscreen Youtube

Miki Đuričić je pokušavao sve na šalu da okrene i da ponovo spoji Pinkovu zvezdu i Čolaka, ali se oni nisu dali pokolebati, već su želeli da raščiste račune. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MUČE JE LJUBAVNE MORE? Mina GRCALA U SUZAMA dok je gledala Andrijanu i Đeksona kako uživaju! (VIDEO)

D. B.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'