AKTUELNO

Pred zoru imali akciju u izlogu, popodne u kupatilu!

Marija Ana Smiljanić naljutila se danas na Miljanu Kulić što je Filipa Đukića raspodelila u grupu sa Zoranom Stefanov u okviru igre koju je Veliki šef priredio. Dok su se takmičili pored bazena, bilo je potrebno da jedan ukućanin sa povezom preko očiju napuni flaše hladnom vodom, koje su na svojim glavama držala po tri zadrugara.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U igri je pobedila upravo grupa u kojoj je Filip Đukić bio sa Andrijanom Radonjić, Nemanjom Đerićem Đeksonom i Zoranom Stefanov, zbog čega su ovi ukućani dobili nagradu.

Foto: RTV Pink

Po završetku ovih aktivnosti na bazenu, Marija Ana Smiljanić otišla je da se tušira, a pošto joj je bilo dosadno, u kupatilo je pozvala upravo Filipa Đukića. Ovi zadrugari bili su sami i bez veša na sebi u tuš-kabini, gde su razmenjivali emocije.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, pred zoru ovo dvoje zadrugara imali su vrelu akciju u izlogu, na istom mestu gde su intimni bili Miki Đuričić i Nadežda Biljić. Takođe, Smiljanićeva i Đukić su nežnosti razmenjivali i u šanku u pabu, pre nekoliko nedelja.

Foto: RTV Pink

U toku njihove akcije krenula je numera Zorice Brunclik "Kada bi me pitali", inače to je himna gradonačelnice Miljane Kulić u okviru koje svi ukućani treba da stoje za stolom u dnevnoj sobi, ali pošto su Marija i Filip bili nagi, to nisu mogli da učine.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'