AKTUELNO

Teodora nije mogla da veruje šta čuje.

Veliki šef dodelio je poseban zadatak zadrugarima jer je danas petak 13. prema verovanju baksuzni i nesrećni dan. Učesnici su prethodne noći izglasali da je najbaksuzniji među njima Anđelo Ranković.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovog izbora, pojedinci su zažalili, a najviše Anđelova devojka Teodora Džehverović kada je pročitano današnje pismo Velikog šefa.

Dragi zadrugari, sinoć ste Anđela izglasali za najvećeg baksuza, a kako je danas petak 13. morate ga paziti čitavog dana kako mu se ništa loše ne bi desilo. Anđelo, provešćeš ceo dan sa Miljanom a ona će da se pobrine da te ovaj baksuzni dan zaobiđe. Praktično se ne smete odvojiti ceo dan - pisalo je u pismu koje je Miljana Kulić, kao ovonedeljni vođa, sa oduševljenjem pročitala.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sve im polazi za rukom: Ana i Kija U POLA ČETIRI UJUTRU DIGLE SVE UKUĆANE NA NOGE, a evo i zbog čega! (VIDEO)

Ranković je ovo sa negodovanjem prihvatio i nije mu bila ni malo prijatno s obzirom na to da je Kulićeva bukvalno poskakivala od sreće što se čitavog dana njih dvoje neće razdvajati.

Definitnivno sam najveći baskuz. Na svu ovu muku još i sa Miljanom moram da provedem 24 sata. Čekam još samo da mi neki klavir padne na glavu. Ali dobro, izdržaću nekako i Miljanu - prokomentarisao je kratko Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

Da li treba i da spava sa mnom? I da stoji pored mene dok se tuširam - pitala je Miljana koja nije skrivala svoju sreću.

Podsetimo, trudnica je u nekoliko navrata izjavljivala kako je Anđelo najzgodniji i najprivlačniji muškarac u Beloj kući. Najneprijatnije zbog cele situacije bilo je Teodori koja nije dizala pogled.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

'