AKTUELNO

Miljana je sve odredila!

Veliki šef danas je poslao pismo zadrugarima, u kom je pisao novi zadatak. Miljana Kulić, kao ovonedeljni vođa, odmah je okupila sve ukućane kako bi im pismo pročitala i objasnila o čemu se radi.

Foto: Pink Media Group

Naime, oni će se ponovo igrati kantama i vodom kao i juče, a evo o čemu se tačno radi:

Vreme je za još jednu igru. Pre svega ćete se podeliti u četiri grupe po osmoro, tako što će vođa izvlačiti papiriće. Miljana i Viktorija će imati specijalne zadatke. Sedećete jedni iza drugih i prenositi kofu iznad glave, tako da će poslednji sipati vodu u bure. Miljana i Viktorija će kontrolisati ko ima više vode. Kada se podelite, izaći ćete napolje, takmičari će sesti na pod i gledati ka jezeru. Važno je da znate da niko od takmičara ne sme ustati, sve se radi iz sedećeg položaja, a bubice neće nositi oni koji se u tom trenutku takmiče. Svi morate učestvovati u igri, a oni čija se grupa ne takmiči u tom trenutku, moraju biti u dvorištu gde se održava takmičenje - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: Televizija Pink

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELO POHVALIO NJENU FIGURU: Miljana se skinula pa pokazala svima kako izgleda u šestom mesecu trudnoće! (VIDEO)

Miljana je još jednom objasnila svaki detalj zadatka, a onda su se podelili u grupe. Ko je sa kim, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'