AKTUELNO

Zadatak nikad zanimljiviji!

U susret sunčanim danima i lepom vremenu koje je obradovalo sve zadrugare, Veliki šef osmilio je nešto što ih je fasciniralo.

Iako su do sada imali niz zadataka koji su bili bezuspešni, ovoga puta sačekalo ih je pismo u kojem su se takmičari veoma prijatno iznenadili.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za malo razonode u vašem malom gradu. Pre svega ćete se podeliti u 4 grupe, tako što će vođa izvlačiti papiriće ko je sa kim u grupi. Biće po 8 takmičara, s tim što će Viktorija i Goca imati posebne zadatke. Prvih osmoro koje vođa izvuče su prva grupa, drugih osmoro su druga. VIktorija će danas biti zadužena da crevom puni vodu u buriće. Jedan iz bureta će biti zadužen da vadi vodu iz bureta. Sedam takmičara koji drže platno se moraju raspoređivati ranovomerno. Posebni u nizu je zadužen da vodu sipa u kantu.Miljana će danas biti zadužena da kontroliše nakon isteka vremena. Prvi u nizu uzima kantu za vodu iz bureta, a poslednji u nizu tu vodu iz platna sipa u kantu. Nakon isteka vremena Miljana kontroliše koja grupa je bila uspešnija. Neophodno je da dok se takmičite skinete bubice kako ih ne biste pokvasili. Bubice nećete nositi samo dok se takmičtite. Napominjemo da svi morate učestvovati, da oni koji se ne takmiče ne smeju napuštati prostoriju - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Miljana je sledila uputstva Velikog šefa, pa je počela sa izvlačenjem papirića.

U prvog grupi bili su Sanja Stanković, Teodora Džehverović, Marko Miljković, Miki Đuričić, Tomislav Panić, Milica Dugalić, Nemanja Đerić Đekson i Sara Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

U drugoj grupi su Andrijana Radonjić, Vladan Vojnović Vojke, Gordana Džehverović, Radosav Žuti, Jovana Tomić Matora, Lepi Mića, Bora Santana i Mina Vrbaški.

U trećoj grupi je Ana Korać, Marija Ana Smiljanić, Duško Radonjić, Anđelo Ranković, Bane Čolak, Nadežda Biljić, Maca Diskrecija i Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

U četvrtoj gupi bili su Tanja Jovićević, Kristina Kockar, Milan Milošević, Dragica Janičić, Luna Đogani, Zorica Marković, Zorana Stefanov i Filip Đukić.

Takmičari su dali sve od sebe kako bi uspešno obavili zadatak, ali je ipak samo četvrta grupa ponela titulu najboljeg.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, zadrugari su iskoristili ovaj trenutak, pa su svi zajedno skočili u bazen, a Miki ih je redom polivao vodom kako bi od ovog zadatka napravio žurku i mali spektakl.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

'