AKTUELNO

Ne želi više da ih komentariše.

U današnjoj emisiji radija Amnezija, voditelji su ugostili Zoricu Marković, koja je po drugi put stanar Bele kuće. Budući da je pevačica do sada nekoliko puta javno iznosila mišljenje o ljubavnom trouglu Luna Đogani, Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pixabay

Naime, ona je iznela mišljenje da ne podržava nikakav vid prevare, kao ni postupak koji je Sloba uradio u rijalitiju. Zorica je naglasila da je ovo poslednji put da će izneti mišljenje o njima, a čini se da se njeno mišljenje promenilo.

Ja Kristinu ne poznajem, svi misle da ja podržavam Kristinu. Ne, ne podržavam je. Na njima je da to reše. Ne bih nikoga da favorizujem, ko sam ja da to radim. Ko sam ja da osuđujem i odlučujem. Ključna tačka njihovog problema je što su to uradili ovde. Mogao je da kaže ranije i da to sve reše. Nisam ni za kakvu prevaru. Ne znam da li je ovo ljubav. Vreme je veliki saveznik u ovome. Ono će sve pokazati. Sloba je dobar dečko, Kristina je jaka, energična žena, Luna je dobro dete. To su deca o kojoj ja ništa ne mislim loše - rekla je Zorica u radiju Amnezija.

Foto: Printscreen Youtube

Zorica nije želela da osuđuje ljubav između Lune i Slobe, a da li će njihova veza potrajati ostaje da saznamo.

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA PREĆUTI! OVAKO je Anabela REAGOVALA na Lunino gostovanje kod Amidžića! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'