AKTUELNO

Da li će poslušati njihov savet.

Nova emisija radija Amnezija se emituje u nešto drugačijem terminu, ali istom sastavu. Naime, današnji serijal je počeo u podne, a voditelji koji će se kao i uvek pobrinuti da prenesu najaktuelnija dešavanja iz rijalitija "Zadruga" su Milan Milošević, Bane Čolak i Bora Santana.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da su se pre nekoliko dana Zorana Stefanov i Filip Đukić ponovo prisetili svojih ljubavnih avantura, njeni fanovi su uputili pismo kojim su je posavetovali šta joj je činiti u nastavku rijalitija.

Zorana, kada ćeš da priznaš svoja osećanja prema Filipu. Počni da veruješ u ono što ti Milan i Miki pričaju. Istina zna nekad jako da zaboli i da se poveruje u ono što ne želiš da čuješ. Dobro si dete i mnogo te volimo i zato imamo potrebu da ti kažemo. Vole te tvoji Obrenovčani - pisalo je u pismu namenjenom Zorani.

Foto: TV Pink Printscreen

Da podsetimo, Đukić je donedavno pokušavao da osvoji srce svoje bivše devojke Marije Ane Smiljanić. Međutim, kako je saznao o njoj mnoge informacije o njoj koje su mu teško pale i preko toga ne želi da pređe, on je odlučio da se distancira od nje.

Pročitajte još: DOSTOJANSTVENE SMO! Kija i Luna priznale šta misle jedna o drugoj, pa zajedno zaključile: Smeta nam Slobodan! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'