AKTUELNO

Spustili loptu u svom odnosu!

Gordana Džehverović umešala se u svađu između Anđela, Teodore i Miljane jer je želela da sazna zbog čega su se oni posvađali. Razlog su bile psovke koje su međusobno trudnica i maneken uputili jedno drugom, a u raspravu su umešali i Teodoru.

Foto: RTV Pink

Majka ove zadrugarke počela je da viče na svoju ćerku, a zatim se Ranković ubacio komentarom kako Teodora nije kriva, što je Gordanu još više iznerviralo, nakon čega je poručila Anđelo da može da joj se meša u vaspitanje ćerke tek kada joj postane zet.

Foto: RTV Pink

Pošto su se njena majka i dečko izvikali međusobno, Teodora je želela da ih pomiri. Nakon dugog insistiranja da razgovaraju i reše probleme, Teodora je uspela da okupi Anđela i Gordanu, a tom prilikom im je poručila da smire strasti.

Foto: RTV Pink

Nema potrebe za tim! Ja sam joj (Gordani) malopre rekla, neko nam ovo zakuvava. I to sam čula sada iz proverene priče. Sada mi je neko rekao. Neću da odajem ko. Da li je dobila zadatak, ne znam! Ne znam šta se dešava. Ja sam ti rekla Anđelo: "Ljubavi, ne možeš da se ponašaš tako!", ne zbog mene nego zbog tvojih roditelja - govorila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Naučio sam! Rešio sam sada sve sa njom - rekao je Anđelo.

Pevačica je sve vreme govorila da ne želi loše odnose između Gordane i Anđela, a kako je izgledao njihov razgovor, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'