AKTUELNO

U toku svađe otpužila ga da voli i muškarce, a on joj ranije opsovao majku!

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković juče su se posvađali sa Miljanom Kulić, a zatim se u raspravu umešala Gordana, Teodorina majka, koja je nakon svađe sa trudnicom očitala lekciju svojoj ćerki. U celu priču ubacio se komentarom i Anđelo koji je rekao Goci da ne treba da kritikuje svoju naslednicu.

Foto: RTV Pink

Dosta je, Anđelo. Ja neću sa tobom da razgovaram! Kada je budeš oženio, kada bude nosila tvoje prezime, tada ćeš da mi kažeš nešto! Kada bude bila Ranković, onda ćeš da mi se mešaš! - vikala je Gordana na Anđela.

Nakon svađe sa dečkom svoje ćerke, Gordana i Teodora su razgovarale, a u isto vreme Anđelo je rešavao probleme u komunikaciji sa Miljanom.

Foto: RTV Pink

Rekao sam ti svašta. Stojim iza toga. Ne mogu. Pričaj šta hoćeš! Radi šta hoćeš! Ja se sa tobom neću svađati! Ja ne mogu da izdržim - rekao je Anđelo Miljani.
Nisam mislila da provociram tebe. Ni na kraj pameti to nisam imala. Teodora je ustala da se raspravlja zbog Sare, a onda si ti meni opsovao majku. Mene je to pogodilo. Ti znaš kako sam ja osetljiva i kako sam imala divno mišljenje o tebi - govorila je Miljana manekenu.

Foto: RTV Pink

Ranković je zatim svojoj cimerki govorio da on brzo zna da plane i izgovori puno psovki, iako ne misli tako. Anđelo i Miljana uspeli su da reše probleme u komunikaciji koji su nastali između njih, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Inače, ovo Miljani juče nije bila jedina svađa - pre ove Kulićeva je ušla u raspravu sa Zoranom Stefanov i Duškom Radonjićem zbog raspodele budžeta za ovu nedelju.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Miljana Kulić

'