AKTUELNO

Pogodila je pesma!

Nakon što je uspešno obavila ono što je Drvo mudrosti tražilo od nje, kada je otrkila tajnu, Kristina Kockar dobila je priliku da čuje numeru koju je silno želela. Kija se odlučila za pesmu "Mila, najmilija" grupe "Flamingosi", a čim je Veliki šef pustio ovaj hit, usledio je pravi izliv emocija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Već uz prve taktove ove pesme, Kija je uhvatila svoju drugaricu iz "Zadruge" Anu Korać za ruku i zajedno sa njom istrčala isped Bele kuće, gde je na vetru, obasuta sunčevim zracima, plesala sa ovom stanarkom najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima.

Foto: RTV Pink

Nisu samo Ana i Kija plesale, već su im se pridužili Duško Radonjić i njegova ćerka pevačica Andrijana, koji su bili na samo nekoliko metara udaljeni od ove dve ukućanke. Zorica Marković primetila je suze na licu Kristine Kockar zbog čega joj je odmah prišla, počela da je grli i teši.

Mala moja bebice, pa ne plači, ljubavi moja - rekla je Zorica Kiji.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod. Podsetimo, Slobodan Radanović, Kristinin još uvek zakoniti suprug, prevario je svoju ženu sa blogerkom Lunom Đogani u rijaliti programu "Zadruga" sredinom septembra. Svojim ulaskom u Belu kuću, Kija je saznala i da ju je suprug i ranije varao u braku, zbog čega je nekoliko puta plakala.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Kristina Kockar

'