AKTUELNO

Ovim potezom svi ukućani doživeli su veliki pad.

Takmičari su u toku dana imali sjajnu priliku koju im je pružio Veliki šef, a koja nikako nije trebala da se propusti. Naime, pojedini ukućani žalili su se na nedostatak budžeta, a samim tim i cigareta pa je on odlučio da im izađe u susret i da im jedan veliki izazov.

Sve što su mogli da urade jeste da jednakim snagama urade nešto što će oduševiti širi auditorijum, a imali su slobodnu volju da izaberu na koji način bi to i predstavili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon nekoliko pokušaja, Luna Đogani, Sloba Radanović i Maca Diskrecija odlučili su da maksimalno ignorišu bilo koji zadatak, jer kako su naglasili, oni su nepušači pa ih i ne zanima da se zalažu zbog drugih.

Kada je usledilo pismo Velikog šefa ponovo, ukućani su shvatili neke stvari.

Zadrugari, veoma nam je žao što niste uspeli da se organizujete i propustite ovu priliku. Veliki šef je želeo da vam izađe u susret jer znamo da vam je prilično teško da funkcionišete bez cigareta. Tužno je što posle sedam meseci niste uspeli da izađete u susret jedni drugima. Na nama je bilo da vam pomognemo, a to što vi niste uspeli da se složite nije naša stvar, to su vaši međuljudski odnosi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućani su pokazali da i posle višemesečnog boravka u Beloj kući i dalje gledaju samo svoj interes. Kakve su bile njihove reakcije nakon ovog pisma pogledajte u nastavku.

K. R.

#Rijaliti Zadruga

'