AKTUELNO

Matora se ponovo prisetila stare ljubavi.

Jovana Tomić Matora imala je mnogo burnih veza o kojima je otvoreno pričala pred svim zadrugarima, ali i milionskim auditorijumom.

Bez obzira na to što je i u Zadruzi započela ljubavnu romansu sa Sanjom Stanković, Matora je iskoristila trenutak kada Sanja nije bila pored nje i prisetila se nekih starih ljubavi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je o svojoj bivšoj devojci počela da priča čim je ustala iz kreveta, a Anđelo Ranković je pomno pratio sve detalje koje su na njega ostavile jak utisak.

Ali što sam imala jednu ribu, znači to je bila ljubav, mnogo sam bila zaljubljena. Mi smo nešto započele, a ona je imala dečka i sponzora, on je iz Sarajeva. I sve kao neće sa njim, ne sviđa joj se, a viđali se jednom u dva meseca. I kad je otišla kod njega ona me zvala da mi plače u pet sati ujutru kako ne može da ga pondese, kako joj je mnogo teško i sve na tu neku foru... Ja sam onda razmišljala: "Ma, koga ti za*ebavaš sad ovde?". Mnogo sam patila za njom, znači... Ne veruješ koliko mi je bilo teško. A svi su znali da smo zajedno, baš je bila pažljiva prema meni. Jedno jutro sam se samo probudila i rekla sam sebi: "Ne želim više da budemo tako zajedno" - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je Matora pričala o svojoj bivšoj, Sanja se u tom trenutku nije nalazila u njenoj blizini, a šta je još ispričala i kakva će biti reakcija njene devojke kad sazna za ovu priču, preostaje da saznamo.

K. R.

#Anđelo Ranković

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'