AKTUELNO

Njihovi navodi zaparali su im uši.

Mina Vrbaški i Tomislav Panić juče su raskinuli svoju turbulentnu vezu ali su se danas već pomirili. Iako su njihove nesuglasice delovale nepremostivo, oni su ipak shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Foto: TvPink Printscreen

Baš ovu temu, komentarisali su danas Lepi Mića i Kristina Kija Kockar. Njima je bila upečatljiva tvrdnja Mine i Tome da je odluka o raskidu neopoziva.

Žena od reči, Mina Vrbaški, raskinula u 6, zašla iz kreveta, pomirili se u 8 i vratila se u krevet - prokomentarisao je Mića.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

On je rekao:"Raskidamo, ja kad jednom kažem raskidamo, onda stvarno raskidamo". On je baš čovek od reči. Posle je meni rekao:"Pa dobro, ovo je rijaliti, ko zna šta će biti" - rekla je ironično Kija.

Pored ove teme, Mića i Kockareva su pričali i o emisiji koja ih očekuje ove večeri te su oboje naveli da će ih veoma obradovati ako im budu pušteni klipovi umesto igre istine. Šta je Veliki šef spremio za njih ove večeri, ostaje nam da saznamo.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: FILIP SE IZGUBIO U SVOJIM PRIČAMA, Kija mu poručila: TI SI OZBILJAN PREVARANT, ALI SI NAPRAVIO GREŠKU U KORACIMA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Tomislav Panić

'