AKTUELNO

Jovanu je veoma povredio komentar njene partnerke.

Iako je danas Veliki petak, učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu ne mogu da zaobiđu raspravu. Tako su se u toku popodneva Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora žestoko posvađale i razmenile teške reči.

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZA KULISA VANREDNOG IZBACIVANJA IZ ZADRUGE: Anabela došla s Gagijem, evo kako je reagovala kada je videla NOVINARE! (FOTO)

Naime, Matora je tokom celog dana bila neraspoložena, a kap koja je prelila čašu bio je Sanjin komentar da je hrana koju je Tomićeva spremala neslana.

Samo sam prokomentarisala da je jelo neslano, šta, ja ne smem da ti dam zamerku? Izvini što pričam kako jeste. Pojela bih jelo svakako. Neću da trpim da se ti iz*rkavaš na mene - pravdala se Stankovićeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja se trudim da ti ugodim, a ti samo jedeš go*na. Dernjaš se tu dok mi spavamo, guraš tanjir - besnela je Matora.

One su nakratko prekinule prepirku ali ubrzo se Jovana vratila u dnevnu sobu i nova svađa između nje i Stankovićeve se razbuktala.

Tvoj problem je psihički, ja nisam kriva zato što si ti nervozna - pokušala je Sanja da smiri situaciju.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ovo je dodatno uzrujalo Matoru koja je siktala od besa.

Klošaru jedan, je*i se bre ako tako misliš. Sad si pokazala svoje pravo lice! Na današnji dan porediš moj i tvoj problem. Kažeš da je psihički problem to što ja ne mogu da izađem da zapalim Dušanu sveću - vikala je Jovana i nakon toga napustila prostoriju.

Kako je izgledala ova žestoka svađa, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'