AKTUELNO

Ni na današnji veliki praznik nisu uspeli da se pridržavaju pravila.

Danas su u Beloj kući održane dve debate i to na teme "Cilj opravdava sredstvo" i "Narodnjaci protiv narodnjaka". Ipak, ni ovaj zadatak nije zainteresovao većinu zadrugara, pa je zbog toga reagovao Veliki šef.

On je po okončanju ovih debata poslao pismo u kom je obavestio zadrugare o kaznama koje ih očekuju.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Zadrugari, i pored svih opomena i apela na današnjim debatama ponovo većina nije poštovala pravila. Većina vas je šetala, ustajala od stola i bila potpuno nezainteresovana i samo je mali broj zadrugara učestvovao u zadatku. Ne možemo da ne pomenemo činjenicu da većina vas vođu poštuje samo ponedeljkom zbog budžeta i izbora potrčka. S obzirom na to da ste pokazali da su svi saveti i sugestije nepotrebni i da ništa od onoga što govorima nije urodilo plodom svi ste kažnjeni smanjenjem budžeta za sledeću nedelju od po 1.000 dinara - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NI NE SLUTE ŠTA IH ČEKA: Zadrugari odlučili koga će imitirati, a Macin predlog oduševio je ukućane! (VIDEO)

Miljana Kulić, kao ovonedeljni vođa, naglasila je da u potpunosti podržava ono što piše u pismu jer je, kako je rekla, glas izgubila pokušavajući da umiri zadrugare za vreme trajanja debata.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ipak, Kulićevoj se nije svidelo što su svi kažnjeni jer je po njenom mišljenju trebalo kazniti pojedince, i to honorarima.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'