AKTUELNO

Nesumnjivo je da će svi ukućani posle ovoga zablistati!

Dok se ukućani pripremaju za predstojeći praznik, Veliki šef nikako nije zaboravio na zadatak koji su zadrugari dobili pre nekoliko dana.

Naime, oni su dobili zadatak da izaberu osobe koje bi najviše voleli da imitiraju, a mogućnost je da osim svojih cimera iz Bele kuće izaberu i poznate ličnosti sa domaće scene.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, pre svega neophodno je da vas podsetimo da su imitacije veoma važan zadatak. Morate što pre osmisliti nastupe i odlučiti ko će koga imitirati. Isto tako je važno da se pripremite i što bolje uvežbate svoje nastupe. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Svako je već osmislio kako će se predstaviti, neki od ukućana su imali veoma zanimljive izazove. Maca Diskrecija je odlučila da će imitirati Severinu, Zorica Marković i Milan Milošević će u nošnjama otpevati pesmu, Milica Dugalić u ulozi Bebi Dol, Duško Radonjić će se potruditi da u potpunosti bude kao Željko Samardžić, Bane Čolak i Miki Đuričić će imati scenu iz jednog filma kao i recitaciju, a Dragica Janičić će biti književnica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su imali i više nego zanimljive predloge, a kakve su ideje ostalih takmičara pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'