AKTUELNO

Nakon svađe sa Matorom, setila se njihovog prijateljstva.

Svima je dobro poznato da su Luna Đogani i Anastasija Ražnatović nekada bile najbolje drugarice. Ovo prijateljstvo se iznenada raspalo, a blogerka je o tome govorila već nekoliko puta u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se prethodne noći posvađala sa Jovanom Tomić Matorom, koju je takođe smatrala za prijateljicu, Luna se prisetila i izdaje koju je već doživela.

Foto: TvPink Printscreen

Imam problem da verujem ljudima. To me je jedna osoba sje*ala, ti znaš koja. Zbog nje sam postala takva. Ona me je sje*ala, 13 godina sam joj bila najveći prijatelj, podrška i sestra u svakom trenutku a ona me je zaje*ala zbog muškarca je*enog koji više nije u njenom životu. Kao kera me je zgazila, kao mrava me je uništila. Hoću da pričam o čemu god ja poželim, lakše mi je kada pričam. Ništa me ne interesuje, sve se zna o nama. Bila mi je bitna - jecala je Luna.

Milan Milošević je sve slušao i odobravajući klimao glavom dok je njen dečko, Sloba Radanović pokušao da je uteši i nagovori da više ne priča o toj temi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA PRIZNALA ŠTA JU JE PROGANJALO PRE ZADRUGE: Ušla sam ovde da se uverim u dobro i da saznam ŠTA NIJE ŠTIMALO! (VIDEO)

Ipak, Đoganijevu ništa nije zaustavilo pa je ispričala sve što joj leži na duši.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anastasija Ražnatović

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'