AKTUELNO

Čolak dobio lekciju.

Od pre nekoliko dana Bane Čolak i Marija Ana Smiljanić su postali nerazdvojni. Neposredno pre početka ovog druženja, Čolak je raskinuo veoma turbulentnu vezu sa Nadeždom Biljić. Miki Đuričić, kao Banetov najbolji prijatelj u rijalitiju danas ga je iskritikovao baš zbog ove dve devojke.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ti se ložiš na nju (Mariju Anu), kao dobra je pi*ka. A pritom nije ni dobra pi*ka jer ima seljačku facu. Bezobrazna je jako. Nadeždi si se po*rao, a ona je bolji čovek od nje sto puta. Ispadaš bednik. Ti si non-stop sa njom (Marijom Anom). Ne moraš ti sa Nadeždom da budeš ali pitaj "kako si, šta radiš". Valjala ti je kad ste se je*ali. Niste se vi tek onako družili, bili ste intimni. Ti si otrov za žene - rekao je Miki.

Bane je odobrio svaku Mikijevu reč s tim što je naglasio da je sa Smiljanićevom isključivo prijatelj i da će se potruditi da od sada sa Nadeždom ima malo lepši i prijatniji odnos.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Janjuš je NAPUSTIO Zadrugu, a evo šta je Ana Korać REKLA O TOME! (VIDEO)

Podsetimo, Čolak je na jednom sastanku rekao kako je Biljićeva ružna i da nikako nije njegov tip devojke, što je Pinkovu zvezdu jako pogodilo i zbog čega su prekinuli komunikaciju. Nakon samo par dana, on se približio Mariji Ani koja je u Čolaku našla utehu posle burnog raskida sa Filipom Đukićem.

Mikijev i Čolakov razgovor u rehabu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'