AKTUELNO

Ovako ste glasali na zvaničnom profilu "Zadruge" na Instagramu.

Prethodno veče u "Zadruzi" bilo je veoma burno za mnoge učesnike najgledanijeg rijalitija u regionu, a naročito je bilo turbulentno u odnosu Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Naime, njih dvoje su se žestoko posvađali zbog toga što je Sloba sa Mikijem Đuričićem pričao o nagradama i svojoj ženi Kristini Kockar, što je Lunu dovelo do ludila, pa je zamalo došlo do fizičkog obračuna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se mnogo spekulisalo o tome ko je kriv, pitali smo i gledaoce i pratioce zvaničnog profila "Zadruge" na Instagramu (zadruga.rtvpink) kako to deluje iz njihovog ugla - da li je Sloba odgovoran za svađu ili je ipak Luna.

Stori koji smo objavili pregledalo je više 20.000 ljudi koji prate ovaj profil i većina njih (76 odsto) glasala je za Lunu, što znači da verni gledaoci "Zadruge" smatraju da Đoganijeva izaziva rasprave između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miki ISKRITIKOVAO LUNU ZBOG SINOĆNE DRAME SA SLOBOM: Vi ste dva mentola i uvek ćete se posvađati oko gluposti! (VIDEO)

U donjem snimku pogledajte kako je sve to izgledalo sinoć i koliko je situacija bila napeta i na ivici fizičkog obračuna.

Autor: V. T.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'