AKTUELNO

Niko nije mogao da poveruje koliko je nezadovoljan zbog ovoga!

Bane Čolak posebnu pažnju javnosti privlači u poslednjih nekoliko dana, naročito zbog svađa i konflikta sa Nadeždom Biljić. Međutim, on je i na radiju Amnezija imao priliku da se predstavi na najbolji mogući način.

Kako je u nekim momentima prestao da bude u centru pažnje, on se osetio zapostavljenim pa mu ni samo učešće u najpopularnijem i najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima nije bilo dovoljno te je odlučio da se požali Bori Santani.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su pojedini ukućani imali čast da nekoliko puta gostuju u emisiji ,,Amidži šou", Banetu je to teško palo, a Bora je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem otkrio šta mu je on tačno rekao povodom toga.

Ali, mi nismo zanimljivi, ja njemu jedva objasnio. Šta sad, mi odemo u Amidži šou i šta da kažemo? To se dešava spontano! On mi kaže: Što me ne oteraju kući, ako im više nisam zanimljiv? Užas! A učestvovali smo svi, ali tad smo imali šta da pokažemo, sad smo postali dosadni - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne razumem, na najgledanijoj si televiziji 24h, a ti bi da ideš u Amidži, a Zadruga najgledanija! - rekao je Miki.

Milan Milošević koji se igrom slučaja našao tu u trenutku dok su takmičari razgovarali, nije mogao da poveruje u to što je čuo.

Šta je sve Bora još ispričao o Banetu pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'