AKTUELNO

Želela da postavi Andrijanu i Đeksona na ovu poziciju, pa se predomislila!

Bebi Dol, koja je sinoć odlukom gledalaca, jer je dobila najmanji broj glasova napustila "Zadrugu", postavila je na mesto ovonedeljnog vođe Miljanu Kulić. Problemi su nastali već kod raspodele budžeta, a zatim i oko kupovine.

Foto: RTV Pink

Voditeljka Katarina Nikolić večeras je ušla u Belu kuću, s obzirom na to da ponedeljkom uveče vođa bira svoje potrčke i omiljenu osobu. Katarina je prvo pitala Miljanu Kulić kako je protekao njen prvi dan na ovoj poziciji.

Foto: RTV Pink

Protekao je nikako. Sebi sam dozvolila neke stvari! Ja sam najveće govedo na svetu! Ne znam da li da krenem prvo od raspodele budžeta... Što se tiče kupovine, ja kupovala danas za 25 goveda, među kojima sam ja i 10 ljudi. Trebala sam samo stočnu hranu da kupim, da odem u hotel i da me savršeno ne zanima što će neki ljudi ostati bez hrane. Sve sa spiska je kupljeno. Došla sam ovde, ukradeno mi je čokoladno mleko, sok, prezle... Tako da njima na čast i obraz. I niko od tih goveda me nije pitao da li hoću kafu, već su krenuli sa napadima - govorila je Miljana.

Nakon ovog Miljaninog izlaganja ostali ukućani komentarisali su današnju situaciju sa kupovinom, a zatim su se Kristina Kockar, Ana Korać, Sanja Stanković i Teodora Džehverović zahvalile na tome što im je pružena prilika da se fotografišu za dnevne novine. Posle svega Miljana je izabrala svoje potrčke.

Foto: RTV Pink

Imala sam dve opcije. Prva je bio jedan ljubavni par. Međutim, predomislila sam se jer bih mogla da im uskratim ono što su započeli. Možda bi se ustručavali od kamera. Tako da ima vremena. To su Andrijana i Đekson! Drugo, gledala sam ko nije nominovan nikada. Prvi potrčko je Milan Milošević. Jedan od mojih omiljenih zadrugara. Znam da mi u ludilu neće ispasti - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Svoj stav o izboru potrčka odmah je izneo Milan Milošević, koji je rekao da nije razočaran u Miljanin izbor.

Naravno da je vreme da me neko postavi za potrčka, nakon toliko vremena. Znamo svi da to nije nešto dobro, ali možeš da proveriš svoje glasače i da li si ovde uzalud - rekao je Milan.
Drugi potrčko je Luna Đogani iz istog razloga, jer nije bila nominovana. Takođe i Lunu vole zadrugari - odlučila je MIljana, a Sloba ju je čudno pogledao.

Foto: RTV Pink

Luna Đogani prokomentarisala je da takođe nije iznenađena, a Maca Diskrecija ubacivala se pitanjem zašto blogerka ne plače, s obzirom na to da je ranije plakala kada se njen oženjeni dečko Slobodan Radanović našao u istoj situaciji, samo sa svojom suprugom Kristinom Kockar, sa kojom je spavao čak dve nedelje u izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što sam prvi put u izolaciji i što ću biti potrčko. Valjda ću da doživim da budem i vođa. Ja ću biti vredan potrčko. Ovde mene vole samo zbog Slobe - iznela je svoj komentar Luna.
Miljana će ove nedelje imati tri potrčka, zato što ću i ja spavati u izolaciji - rekao je Sloba.

Nakon niza svađa Miljana Kulić odabrala je i svoju omiljenu osobu sa kojom će spavati u "Hotelu Zadruga" narednih sedam dana.

Razmišljala sam između tri-četiri osobe koga bih mogla da postavim. Najviše vremena provodim sa njim. Imali smo par svađa. Jako mi je drag kao osoba. Mislim da ćemo posle rijalitija nastaviti da se družimo. On je Marko Miljković - rekla je Miljana Kulić.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'