AKTUELNO

Neće mu biti drago ako ga ne posluša!

Kristina Kockar, Sanja Stanković, Ana Korać i Teodora Džehverović danas su posetile kozmetički salon gde su ih kozmetičarke sređivale za fotografisanje za dnevne novine "Informer". Ranije danas Veliki šef obavestio je stanare da je ovaj list izrazio želju da se ove ukućanke nađu u specijalnim izdanjima i da je on to odobrio.

Foto: RTV Pink

Kada su se ove zadrugarke uputile ka salonu, njih su pratili Miki Đuričić i Marko Janjušević Janjuš, a košarkaš je imao poseban komentar upućen na račun Ane Korać.

Nemoj slučajno gola da si mi se slikala! Slučajno nemoj gola! - rekao je Janjuš Ani.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Podsetimo, nakon komentara da između Ivanjičanke i oženjenog zadrugara postoji nešto više od druženja i prijateljstva, s obzirom na to da se nisu razdvajali jedno od drugog, Ana i Janjuš ulazili su više puta u svađe tokom kojih je Janjušević Koraćevu i uvredljivo nazivao. Međutim, oni su uspeli da izglade svoje probleme, zbog čega se sada odlično slažu.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledala ova situacija kada su se Kija, Ana, Teodora i Sanja u pratnji Janjuša i Mikija uputile ka kozmetičkom salonu pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'