AKTUELNO

Rasprava nastala zbog podele budžeta.

Miljana Kulić je tokom raspodele budežta odlučila da zadrugarima koji se najbolje ponašaju prema njoj dodeli najveći budžet, a one koji su imali najmanji i srednji budžet, rešila je da izjednači, jer smatra da sa 500 dinara je teško živeti narednih nedelju dana.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i uvek kada je novac u pitanju, stanovnici Bele kuće ulaze u svađe. Lepi Mića je bio izrevoltiran zbog toga što mu je Kulićeva greškom dala 1000 dinara iako je imala nameru da mu da najveći budžet, pa joj je uputio žestoke uvrede.

Pakao ćeš doživeti zbog mene. Ti si đubre kao čovek, zato mi pare vrati. Ja sam te masirao, dao ti pare. Sve što mi duguješ ćeš mi vratiti - vikao je Mića na Miljanu.
Daću ti k... oči da isteraš. Ti si meni poklanjao novac, tada nisi rekao da treba da ti ih vratim. Da si mi rekao da treba da ih vratim, ne bih ni  uzimala - uzvratila mu je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Bane Čolak je takođe zamerio Kulićevoj na raspodeli ovonedeljnog džeparca, pa ju je prekoreo.

Dobro znam da nismo prijatelji. Večeras da mi vratiš pare koje mi duguješ. Pre kupovine da mi vratiš pare ili sve što budeš kupila doći ću da ti ukradem. Koje je to smeće, ušla je tu, ja sam je odmah prihvatio - zapretio joj je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PRLJAVI PLES U SITNE SATE: Luna izazovnim pokretima izludela Slobu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bane Čolak

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'