AKTUELNO

Ima tačan plan nakon izlaska iz Bele kuće.

Nakon izbacivanja, Sloba Radanović i Luna Đogani otišli su u pab sa Minom Vrbaški i Tomom Panićem i tamo razgovarali o životu koji ih očekuje nakon Zadruge.

Lunu je interesovalo još detalja o stanu koji njena majka, Anabela Atijas, traži za nju i pevača. Ipak, Mina nije znala ništa više od onoga što joj je već ispričala.

Foto: TvPink Printscreen

Vrbaški je konstatovala kako joj je naselje Belvil odlično za život ali Đoganijeva se sa tim nije složila i naglasila je kako tamo nikako ne želi da boravi.

Ne, ne. Meni to nije nešto. Skupo a malo, šta će mi to - bila je sigurna Luna.

Blogerka je naglasila da bi najradije odsela na Vračaru ako bi bila u mogućnosti dok bi se njen dragi pre odlučio za Dorćol.

E nećeš na Dorćol. Tu nećemo! Menjamo život iz korena, zaje*i to. Ne volim to, nemam gde da se parkiram - viknula je Đoganijeva na Slobu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sara ŽELI da se Vojke zauzme za nju kad je neko verbalno napada, on joj odbrusio: Šta treba da radim, da BIJEM LJUDE? (VIDEO)

Mina se složila sa njom pa je konstatovala kako je imala više neprijatnih situacija oko parkiranja automobila u ovom delu Beograda.

Kako je izgledao ovaj razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Slobodan Radanović

#Tomislav Panić

'